Hjärt-kärlprevention, Göteborg

Svensk Förening för Hypertoni, Stroke och Vaskulär medicin (SVM) och Mediahuset bjuder in till ett möte på tema Hjärt-kärlprevention. Mötet riktar sig till sjukvårdspersonal med intresse för området och är kostnadsfritt tack vare våra sponsorer.

Observera att anmälan krävs och att endast sjukvårdspersonal och representanter från sponsrande företag får lov att delta vid mötet.

Föreläsare

Mattias Brunström & Jonas Spaak

Preliminärt program

17.00-17.45: Kaffe och smörgås

17.45-18.15: Kardiovaskulär riskskattning - hur styr det behandling av blodtryck och lipider? -SCORE2, SCORE2-OP som stöd vid livsstilsintervention och läkemedelsbehandling

18.15-18.45: SGLT2-hämmare - panacé eller precisionsmedicin? -SGLT2-hämmare i praktiken för prevention av hjärtkärlsjukdom och njursvikt

18.45-19:00 Kaffepaus

19:00-19:30 Patientfall & frågor

19.30-20.30 Buffé & mingel

Det slutgiltiga innehållet av programmet beslutas uteslutande av programgruppen/föreläsarna. Sponsorerna har inte haft inflytande över det vetenskapliga innehållet.

Mattias Brunström

Biträdande universitetslektor i kardiologi vid Umeå universitet och vetenskaplig sekreterare i svensk förening för hypertoni, stroke och vaskulär medicin. Medförfattare på SCORE2 och jobbar med riktlinjer för kardiovaskulär prevention på regional, nationell och europeisk nivå.

Jonas Spaak

Överläkare i kardiologi vid hjärtkliniken, Danderyds sjukhus, och docent i kardiologi vid Karolinska Institutet. Ordförande för Svensk förening för hypertoni, stroke och vaskulär medicin. Ansvarig för Danderyds sjukhus medicinska kärlmottagning samt HND-centrum, en mottagning för patienter med samtidig Hjärtkärlsjukdom, Njursvikt och Diabetes.

Tack till våra sponsorer!

Anmälan

Vänligen observera att endast sjukvårdspersonal och representanter från sponsrande företag får delta vid detta möte. Vid anmälan godkänner du Mediahusets hantering av dina personuppgifter i enlighet vår personuppgiftspolicy (läs mer på https://mediahuset.se/gdpr)

Vi delar deltagarlistan med föreläsarna och sponsorerna till mötet. Genom att tacka ja står ditt namn, ditt yrke och din arbetsplats med. Genom att tacka nej tar vi endast med ditt yrke.

Genom att tacka ja godkänner du att vi utöver ovan uppgifter även delar med oss av din epost-adress till mötets sponsorer så att de ska kunna kontakta dig i framtiden med mer relevant information om mötesämnet.

Registreringen misslyckades
Något gick fel när vi försökte registrera din anmälan. Vänligen kontakta support@medevents.se
Vänligen acceptera villkoren
För att anmäla dig till eventet måste du bekräfta att du arbetar inom sjukvården och acceptera Mediahusets hantering av personuppgifter.
Du är redan registrerad
Du är redan registrerad på eventet och skall ha fått ett inbjudningsmail med en länk. Om du inte hittar denna, vänligen kontakta oss via event@mediahuset.se.

Du är nu anmäld

Tack ! Du har blivit registrerad på eventet!

Vi har skickat ett email till med din biljett.

Snabb info

När?
20 Apr 17:00 - 20:30

Var?
Scandic Rubinen
Kungsportsavenyen 24
400 14 Göteborg

Kontakt
Mediahusets eventavdelning
031-797 27 80
event@mediahuset.se

Karta

Medevents.se

Medevents.se drivs av Mediahuset i Göteborg AB.

Mediahuset är branschledande när det kommer till marknadsföring, utbildning och kommunikation inom den nordiska hälso- och sjukvårdssektorn.

Nyfiken på oss? Hör av dig så berättar vi mer!

mediahuset.se

Kontakta oss

031 797 27 80

event@mediahuset.se