Lungmedicinska föreläsningar: Bronkiektasier - vad ska vi inte missa i utredning och behandling?

OBS! Vi har bytt plattform till Zoom, ni kommer alla få ett mail med ny länk när webbinariet närmar sig och man kan även komma åt Zoom via den tidigare plattformen om man skapat ett konto där. Ni kan även se tidigare webbinarier på online.slmf.se tillsvidare.

Välkomna tillbaka till vårens Lungmedicinska föreläsningar. Med start den 21 mars 2023 och löpande varje månad därefter bjuder vi på Mediahuset in till en Lungmedicinsk föreläsning online där Svensk Lungmedicinsk Förening (SLMF) står för det vetenskapliga programmet.

Vid frågor, vänligen kontakta Mediahuset på event@mediahuset.se

Ämnena på dessa möten kommer att variera från gång till gång. Denna föreläsning kommer handla om Bronkiektasier - vad ska vi inte missa i utredning och behandling? och vi tar tacksamt emot tips och förslag på andra intressanta ämnen och föreläsare framöver! Maila gärna dessa förslag till oss på lungmedicinska@slmf.se

Programgrupp: Magnus Ekström (Lund), Mirjam Ljunggren (Uppsala) & Magnus Kentson (Jönköping)

AGENDA

Ämne: Bronkiektasier - vad ska vi inte missa i utredning och behandling?

Föreläsare: Pia Ghosh, bitr. överläkare, doktorand, ME Lung- och Allergisjukdomar, Karolinska universitetssjukhuset

Om föreläsaren tillåter så kommer mötet spelas in, observera att detta kan variera från fall till fall, så ta vara på tillfället och registrera dig nu för att ta del av denna föreläsning!

F.A.Q

Hur ansluter jag till mötet?

Mötet sänds via plattformen Zoom, ni kommer alla få ett mail när webbinariet närmar sig med länk till mötet. Kontakta oss på event@mediahuset.se om du stöter på problem så hjälper vi dig så gott vi kan.

Kommer jag som deltagare synas i bild och höras via min mikrofon?

Nej, du som deltagare kommer inte synas eller höras i sändning men du kan skriva i frågor i Q&A.

Anmälan

Vänligen observera att endast sjukvårdspersonal och representanter från sponsrande företag får delta vid detta möte. Vid anmälan godkänner du Mediahusets hantering av dina personuppgifter i enlighet vår personuppgiftspolicy (läs mer på https://mediahuset.se/gdpr)

Vi delar deltagarlistan med föreläsarna och sponsorerna till mötet. Genom att tacka ja står ditt namn, ditt yrke och din arbetsplats med. Genom att tacka nej tar vi endast med ditt yrke.

Genom att tacka ja godkänner du att vi utöver ovan uppgifter även delar med oss av din epost-adress till mötets sponsorer så att de ska kunna kontakta dig i framtiden med mer relevant information om mötesämnet.

Registreringen misslyckades
Något gick fel när vi försökte registrera din anmälan. Vänligen kontakta support@medevents.se
Vänligen acceptera villkoren
För att anmäla dig till eventet måste du bekräfta att du arbetar inom sjukvården och acceptera Mediahusets hantering av personuppgifter.
Du är redan registrerad
Du är redan registrerad på eventet och skall ha fått ett inbjudningsmail med en länk. Om du inte hittar denna, vänligen kontakta oss via event@mediahuset.se.

Du är nu anmäld

Tack ! Du har blivit registrerad på eventet!

Vi har skickat ett email till med din biljett.

Snabb info

När?
9 May 12:10 - 12:50

Kontakt
Mediahusets eventavdelning
031-797 27 80
event@mediahuset.se

Medevents.se

Medevents.se drivs av Mediahuset i Göteborg AB.

Mediahuset är branschledande när det kommer till marknadsföring, utbildning och kommunikation inom den nordiska hälso- och sjukvårdssektorn.

Nyfiken på oss? Hör av dig så berättar vi mer!

mediahuset.se

Kontakta oss

031 797 27 80

event@mediahuset.se