Melanom

Svensk Onkologisk Förening (SOF) och Mediahuset bjuder in till ett möte på tema melanom. Mötet riktar sig till sjukvårdspersonal med intresse för området och är kostnadsfritt.

Observera att anmälan krävs och att endast sjukvårdspersonal och representanter från läkemedelsföretag får lov att delta vid mötet.

Datum och tid: 28 mars, kl.12-13

Föreläsare

Docent Hildur Helgadottir, Överläkare Onkologi, Karolinska Comprehensive Cancer Center, Tema Cancer, Karolinska Universitetssjukhuset

Professor Gustav Ullenhag, Överläkare Onkologi, Onkologkliniken, Akademiska Sjukhuset, Uppsala

Moderator

Docent Renske Altena, biträdande Överläkare i Onkologi och Internmedicin, Karolinska Comprehensive Cancer Center, Tema Cancer, Karolinska Universitetssjukhuset

Agenda

  • 12:00-12:05 Välkomna och presentation av föreläsare, Renske Altena
  • 12:05-12:30 Behandling vid metastaserad sjukdom där immun- och målriktade terapier introducerats från 2011, Hildur Helgadottir
  • 12:30-13.00 Adjuvant och neoadjuvant behandling som introducerats för melanom från 2018 samt pågående studier, Gustav Ullenhag
Anmälan

Vänligen observera att endast sjukvårdspersonal och representanter från sponsrande företag får delta vid detta möte. Vid anmälan godkänner du Mediahusets hantering av dina personuppgifter i enlighet vår personuppgiftspolicy (läs mer på https://mediahuset.se/gdpr)

För att fullfölja vårt åtagande mot våra sponsorer delar vi med oss av en deltagarlista till dem där ditt namn, ditt yrke och din arbetsplats står med. Genom att tacka nej tar vi endast med ditt yrke på deltagarlistorna.

Genom att tacka ja godkänner du att vi utöver ovan uppgifter även delar med oss av din epost-adress för att mötets sponsorer ska kunna kontakta dig i framtiden.

Registreringen misslyckades
Något gick fel när vi försökte registrera din anmälan. Vänligen kontakta support@medevents.se
Vänligen acceptera villkoren
För att anmäla dig till eventet måste du bekräfta att du arbetar inom sjukvården och acceptera Mediahusets hantering av personuppgifter.
Du är redan registrerad
Du är redan registrerad på eventet och skall ha fått ett inbjudningsmail med en länk. Om du inte hittar denna, vänligen kontakta oss via event@mediahuset.se.

Du är nu anmäld

Tack ! Du har blivit registrerad på eventet!

Vi har skickat ett email till med din biljett.

Snabb info

När?
28 Mar 12:00 - 13:00

Kontakt
Mediahusets eventavdelning
031-797 27 80
event@mediahuset.se

Medevents.se

Medevents.se drivs av Mediahuset i Göteborg AB.

Mediahuset är branschledande när det kommer till marknadsföring, utbildning och kommunikation inom den nordiska hälso- och sjukvårdssektorn.

Nyfiken på oss? Hör av dig så berättar vi mer!

mediahuset.se

Kontakta oss

031 797 27 80

event@mediahuset.se