ESMO Svenskafton 2023

Svensk Onkologisk Förening (SOF) och Mediahuset bjuder in till Svenskafton under ESMO i Madrid - ett kostnadsfritt möte med diskussioner om framtidens onkologi samt en genomgång av konferensens höjdpunkter. Mötet riktar sig till svensk sjukvårdspersonal på plats under ESMO i Madrid och är kostnadsfritt tack vare våra sponsorer.

Observera att anmälan krävs och att endast sjukvårdspersonal och representanter från sponsrande företag får lov att delta vid mötet.

Mötet är tyvärr just nu fullt men det går att ställa sig på väntelistan via anmälan på denna sida. Vi hör av oss i mån av plats!

Datum: 22 oktober

Tid: 19:00 - 21.00

Plats: Hotel NH Collection Madrid Suecia

Moderator: Renske Altena, Karolinska Comprehensive Cancer Center

Panel/Föreläsare: Ana Bosch Campos, Hanna Dahlstrand, Signe Friesland, Johan Hartman, Fernanda Svedman & Maria Wolodarski

Prel. agenda*

19.00-19.30 Välkomstmingel

ca 19.30-21.00 Föreläsning och diskussion

21.00 Avslutande middag

*Det slutgiltiga innehållet av programmet beslutas uteslutande av programgruppen/föreläsarna. Sponsorerna har inte haft inflytande över det vetenskapliga innehållet.

Tack till:

Ställ dig på kö

Vänligen observera att endast sjukvårdspersonal och representanter från sponsrande företag får delta vid detta möte. Vid anmälan godkänner du Mediahusets hantering av dina personuppgifter i enlighet vår personuppgiftspolicy (läs mer på https://mediahuset.se/gdpr)

Vi delar deltagarlistan med föreläsarna och sponsorerna till mötet. Genom att tacka ja står ditt namn, ditt yrke och din arbetsplats med. Genom att tacka nej tar vi endast med ditt yrke.

Genom att tacka ja godkänner du att vi utöver ovan uppgifter även delar med oss av din epost-adress till mötets sponsorer så att de ska kunna kontakta dig i framtiden med mer relevant information om mötesämnet.

Registreringen misslyckades
Något gick fel när vi försökte registrera din anmälan. Vänligen kontakta support@medevents.se
Vänligen acceptera villkoren
För att anmäla dig till eventet måste du bekräfta att du arbetar inom sjukvården och acceptera Mediahusets hantering av personuppgifter.
Inloggning krävs

Det finns en användare kopplad till en epost du angivit. Vänligen logga in innan du anmäler dig.

Du är redan registrerad
Du är redan registrerad på eventet och skall ha fått ett inbjudningsmail med en länk. Om du inte hittar denna, vänligen kontakta oss via event@mediahuset.se.

Du är nu satt på kö

Tack ! Du har blivit registrerad på eventet! Tyvärr är det just nu fullt men vi hör av oss till dig i mån av plats. Du får då ett mail på .

Snabb info

När?
22 Oct 19:00 - 21:00

Var?
Hotel NH Collection Madrid Suecia
C. del Marqués de Casa Riera, 4
28014 Madrid, Spanien

Kontakt
Mediahusets eventavdelning
031-797 27 80
event@mediahuset.se

Karta

Medevents.se

Medevents.se drivs av Mediahuset i Göteborg AB.

Mediahuset är branschledande när det kommer till marknadsföring, utbildning och kommunikation inom den nordiska hälso- och sjukvårdssektorn.

Nyfiken på oss? Hör av dig så berättar vi mer!

mediahuset.se

Kontakta oss

031 797 27 80

event@mediahuset.se