Hepatit C-elimineringsarbetet i Sverige – Hur går det?

SILF, NPO infektionssjukdomar och Mediahuset bjuder in till ett kostnadsfritt möte på tema hepatit C. Mötet riktar sig till sjukvårdspersonal med intresse för infektion.

Observera att anmälan krävs och att endast sjukvårdspersonal och representanter från sponsrande bolag får lov att delta vid mötet.

Föreläsare

Soo Aleman, Ordförande för Nationella arbetsgruppen i hepatit, överläkare, professor, Medicinsk enhet Infektionssjukdomar, Karolinska Universitetssjukhuset

Marianne Alanko Blomé, Med. dr, biträdande smittskyddsläkare, infektionsläkare, VO Infektionssjukdomar, Skånes Universitetssjukhus Malmö och Smittskydd Skåne

Ann-Sofi Duberg, Ordföranden i Nationella arbetsgruppen i hepatit, överläkare, docent, Infektionskliniken, Universitetssjukhuset Örebro

Annika Olsson, Sjuksköterska vid Infektionsmottagning, Karolinska Universitetssjukhuset

Katarina Rosén, Sjuksköterska vid Infektionsmottagning, Karolinska Universitetssjukhuset

Preliminär agenda*

  • Sveriges hepatit C-elimineringsplan nu drygt ett år – hur långt har vi nått? Ann-Sofi Duberg och Soo Aleman

  • Arbete med LAG Hepatit i Skåne, Marianne Alanko Blomé

  • Uppsökande verksamhet för hepatit, Katarina Rosén och Annika Olsson

  • Sammanfattning och frågestund

*Det slutgiltiga innehållet av programmet beslutas uteslutande av programgruppen/föreläsarna. Sponsorerna har inte haft inflytande över det vetenskapliga innehållet.

Tack till våra sponsorer!

Anmälan

Vänligen observera att endast sjukvårdspersonal och representanter från sponsrande företag får delta vid detta möte. Vid anmälan godkänner du Mediahusets hantering av dina personuppgifter i enlighet vår personuppgiftspolicy (läs mer på https://mediahuset.se/gdpr)

Vi delar deltagarlistan med föreläsarna och sponsorerna till mötet. Genom att tacka ja står ditt namn, ditt yrke och din arbetsplats med. Genom att tacka nej tar vi endast med ditt yrke.

Genom att tacka ja godkänner du att vi utöver ovan uppgifter även delar med oss av din epost-adress till mötets sponsorer så att de ska kunna kontakta dig i framtiden med mer relevant information om mötesämnet.

Registreringen misslyckades
Något gick fel när vi försökte registrera din anmälan. Vänligen kontakta support@medevents.se
Vänligen acceptera villkoren
För att anmäla dig till eventet måste du bekräfta att du arbetar inom sjukvården och acceptera Mediahusets hantering av personuppgifter.
Inloggning krävs

Det finns en användare kopplad till en epost du angivit. Vänligen logga in innan du anmäler dig.

Du är redan registrerad
Du är redan registrerad på eventet och skall ha fått ett inbjudningsmail med en länk. Om du inte hittar denna, vänligen kontakta oss via event@mediahuset.se.

Du är nu anmäld

Tack ! Du har blivit registrerad på eventet!

Vi har skickat ett email till med din biljett.

Snabb info

När?
12 Dec 15:00 - 16:00

Kontakt
Mediahusets eventavdelning
031-797 27 80
event@mediahuset.se

Medevents.se

Medevents.se drivs av Mediahuset i Göteborg AB.

Mediahuset är branschledande när det kommer till marknadsföring, utbildning och kommunikation inom den nordiska hälso- och sjukvårdssektorn.

Nyfiken på oss? Hör av dig så berättar vi mer!

mediahuset.se

Kontakta oss

031 797 27 80

event@mediahuset.se