Patientfall HER2+ Bröstcancer

Antonis Valachis, överläkare på Onkologiska kliniken vid Universitetssjukhuset i Örebro (USÖ), presenterar under detta interaktiva webinar ett patientfall med HER2+ Bröstcancer som är baserat på ett verkligt patientfall från den kliniska vardagen.

Webbinariet syftar till att ge dig som deltager ny kunskap och besvara frågeställningar kring behandling av HER2+ patienter med dagens terapier. Presentationen av patientfallet kommer att varvas med frågor. Det kommer finnas möjlighet för dig som deltagare att ställa frågor till föreläsaren via chatt eller direkt vid registreringen. Webbinariet riktar sig till läkare och sjuksköterskor som behandlar bröstcancerpatienter. Ingen deltagaravgift.

Agenda

12.05 – 12.10 Välkommen och introduktion

12.10 – 12.45 Patientfallsdiskussion

12.45 – 12.55 Frågor och svar

12.55 – 13.00 Avslutning

Information

Mötet sänds live och det finns tid för frågor och dialog under mötet. Du kan medverka vid mötet genom att använda din dator, sitta tillsammans med kollegor, eller ansluta från annan plats. Det går även att använda din mobil för att ta del av webbinariet. Du mottager en länk till webbinariet via e-mail efter registrering.

Talare

Antonis Valachis

Överläkare, Onkologi, Onkologiska kliniken USÖ. Han är docent i Onkologi och överläkare på Onkologiska Kliniken USÖ. Hans kliniska arbete och forskning handlar om bröstcancer och melanom. Han är vice ordförande för Nationella vårdprogrammet för bröstcancer samt nationell representant i European Society for Medical Oncology (ESMO).

Daiichi Sankyo Nordics ApS • Amagerfælledvej 106 • 2300 København S • Danmark • www.nordics.daiichi-sankyo.eu 

AstraZeneca AB • Life City • Solnavägen 3 • 11363 Stockholm • www.astrazeneca.sewww.astrazenecaconnect.se

Anmälan

Vänligen observera att endast sjukvårdspersonal och representanter från sponsrande företag får delta vid detta möte. Vid anmälan godkänner du Mediahusets hantering av dina personuppgifter i enlighet vår personuppgiftspolicy (läs mer på https://mediahuset.se/gdpr)

Vi delar deltagarlistan med föreläsarna och sponsorerna till mötet. Genom att tacka ja står ditt namn, ditt yrke och din arbetsplats med. Genom att tacka nej tar vi endast med ditt yrke.

Genom att tacka ja godkänner du att vi utöver ovan uppgifter även delar med oss av din epost-adress till mötets sponsorer så att de ska kunna kontakta dig i framtiden med mer relevant information om mötesämnet.

Registreringen misslyckades
Något gick fel när vi försökte registrera din anmälan. Vänligen kontakta support@medevents.se
Vänligen acceptera villkoren
För att anmäla dig till eventet måste du bekräfta att du arbetar inom sjukvården och acceptera Mediahusets hantering av personuppgifter.
Du är redan registrerad
Du är redan registrerad på eventet och skall ha fått ett inbjudningsmail med en länk. Om du inte hittar denna, vänligen kontakta oss via event@mediahuset.se.

Du är nu anmäld

Tack ! Du har blivit registrerad på eventet!

Vi har skickat ett email till med din biljett.

Snabb info

När?
28 Nov 12:05 - 13:00

Kontakt
Mediahusets eventavdelning
031-797 27 80
event@mediahuset.se

Medevents.se

Medevents.se drivs av Mediahuset i Göteborg AB.

Mediahuset är branschledande när det kommer till marknadsföring, utbildning och kommunikation inom den nordiska hälso- och sjukvårdssektorn.

Nyfiken på oss? Hör av dig så berättar vi mer!

mediahuset.se

Kontakta oss

031 797 27 80

event@mediahuset.se