Post WCD - Konferensnyheter

7 Sept | 17.30-19.00 | Online

Mediahuset bjuder in till ett kostnadsfritt webbinarium där vi med hjälp av Lisa Alenmyr och Sam Polesie sammanfattar och diskuterar de största och viktigaste nyheterna under Världskogressen i Dermatologi.

Observera att anmälan krävs och att endast sjukvårdspersonal och representanter från läkemedelsföretag får lov att delta vid mötet.

Föreläsare

Lisa Alenmyr, Överläkare, Skåne Universitetssjukhus, Malmö

Sam Polesie, Specialistläkare, Docent, Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Göteborg

Preliminär agenda*

17:30 – 18:15 Post WCD - Konferensnyheter, del 1

18:15 – 19.00 Post WCD - Konferensnyheter, del 2

*Det slutgiltiga innehållet av programmet beslutas uteslutande av programgruppen/föreläsarna. Sponsorerna har inte haft inflytande över det vetenskapliga innehållet.

Tack till våra sponsorer!

Anmälan

Vänligen observera att endast sjukvårdspersonal och representanter från sponsrande företag får delta vid detta möte. Vid anmälan godkänner du Mediahusets hantering av dina personuppgifter i enlighet vår personuppgiftspolicy (läs mer på https://mediahuset.se/gdpr)

Vi delar deltagarlistan med föreläsarna och sponsorerna till mötet. Genom att tacka ja står ditt namn, ditt yrke och din arbetsplats med. Genom att tacka nej tar vi endast med ditt yrke.

Genom att tacka ja godkänner du att vi utöver ovan uppgifter även delar med oss av din epost-adress till mötets sponsorer så att de ska kunna kontakta dig i framtiden med mer relevant information om mötesämnet.

Registreringen misslyckades
Något gick fel när vi försökte registrera din anmälan. Vänligen kontakta support@medevents.se
Vänligen acceptera villkoren
För att anmäla dig till eventet måste du bekräfta att du arbetar inom sjukvården och acceptera Mediahusets hantering av personuppgifter.
Du är redan registrerad
Du är redan registrerad på eventet och skall ha fått ett inbjudningsmail med en länk. Om du inte hittar denna, vänligen kontakta oss via event@mediahuset.se.

Du är nu anmäld

Tack ! Du har blivit registrerad på eventet!

Vi har skickat ett email till med din biljett.

Snabb info

När?
7 Sep 17:30 - 19:00

Kontakt
Mediahusets eventavdelning
031-797 27 80
event@mediahuset.se

Medevents.se

Medevents.se drivs av Mediahuset i Göteborg AB.

Mediahuset är branschledande när det kommer till marknadsföring, utbildning och kommunikation inom den nordiska hälso- och sjukvårdssektorn.

Nyfiken på oss? Hör av dig så berättar vi mer!

mediahuset.se

Kontakta oss

031 797 27 80

event@mediahuset.se